Yoga & Meditation

Seasonal Yoga klass

Hösten 2021 blev jag färdig Seasonal yoga lärare! Och nu har jag yogaklasser i Blå Wingen Långhundra, måndagar och torsdagskvällar. Klockan 19:00 – 20:15. För mer information om dessa klasser är du välkommen att kontakta mig.

Vad är då seasonal yoga kanske du undrar? Jo, seasonal yoga är hatha yoga, dynamisk flödes yoga. Det underbar med seasonal yoga är att vi följer årstiderna, vår inre klocka och meridian/chakra systemet för att få loss på spänningar och blockering i våra kroppar och energibanor, samtidigt som vi hjälper kroppen att stärkas med ny energi och kraft. En annan viktig del i yoga är andning och återhämtning, vilket vi avslutar passet med.

Om du tillsammans med dina vänner, företag eller förening vill boka in 1 timma Seasonal Hatha Yoga med mig är du välkommen att kontakta mig för prisförslag och boka tid.

Mer information om yogaklasser hittar du på min FB-sida: Touch Gottröra

Karneol ädelsten hjärta i händer - Seasonal yoga

Guidad meditation

Varför inte boka in dig och dina vänner på en guidad meditation?

Eller ska ni ha konferens eller kick off och vill pröva något nytt?

Under en guidad meditation så hjälper vi kroppen, själen och sinnet att lugna ner sig och vi får igång ”mår-bra-hormonerna” i ditt kroppssystem.Plus att vi hjälper att kommunikationen mellan sinne, själen och kroppen kommer i kapp med varandra och att dessa börjar lyssna & jobba tillsammans igen.

Under denna typ av meditationen kan du även få kontakt med dina guider, änglar och kraftdjur som kommer med inspiration och vägledning till dig.

Nybörjare och erfarna på att meditera – alla är välkomna. Ha gärna mjuka kläder på dig så att du kan sitta bekvämt under hela meditationen.

Har du några frågor om meditations träffarna i min praktik är du välkommen att titta under Evenemang på min FB-sida Touch Gottröra.

Är ni ett gäng vänner som vill ha egen sittning i min praktik är ni hjärtligt välkomna att kontakta mig.
Max antal i gruppen är 6 personer.

Jag hoppas att vi ses.
Varmt välkomna.
Emma

Rulla till toppen