Jag älskar djur. Och jag älskar att hjälpa dem att bli förstådda av sin familj.

  • Är du nyfiken på att få veta hur ditt husdjur mår?
  • Vad hon/han vill ha, önskar, behöver?
  • Vill du få en djupare förståelse för ditt djur?
  • Eller har hon/han börjat med ett beteende som ni inte förstår eller får inte bort?

Då kan djurkommunikation vara något för dig och ditt djur.

Djurkommunikation kallas den kommunikation som sker mellan djur och mig på telepatisk väg, då jag får till mig med ett bilder, känslor eller ord från djuret. Och detta är ett sätt att lära känna sitt djur bättre, och få en djupare kontakt med sitt djur.

Ett djur som har varit med i ett samtal blir oftast mer harmonisk lugnare och tryggare. Detta för att djuret har blivit sedd och fått talat om det hon/han behöver tala om för sin/sina ägare.

Detta samtal kan göras både fysiska möten hemma hos er, men också på distans. På Boka direkt kan du boka distans samtal. Vill du att jag kommer hem till er måste du ringa till mig för att boka tid. Kommer jag hem till er blir det rese-&bränsletillägg.

Innan jag börjar prata med djuret vill jag ha en bild på djuret ( där endast detta djur syns på), veta vad djuret heter, hur gammalt det är, hur länge ägaren har haft djuret och om matte/husse har några specifika frågor eller problem som jag ska ta upp. Maila allt detta till min mailadress: ea_touch@hotmail.com

Låter detta intressant? Vill du veta mer? Du är hjärtligt välkommen att ta kontakt med mig så berättar jag gärna mer.

Emma

Elsa, min hund. Min lärare i djurens språk